Ons team

Kirsten

Kirsten

Zij staat in het onderwijs en heeft Italiaans-Engels gestudeerd.
Haar interesse in koken bracht haar naar de opleiding chef-kok die zij in de PIVA te Antwerpen afwerkte.
Kirsten houdt van al wat lekkers is, maar zal altijd een supergrote fan van pasta blijven. Dit komt omdat ze verliefd is op alles wat uit Italië komt.
Reizen is een passie en ze heeft dan ook al een stukje van de wereld gezien.
Zij zorgt voor de begeleiding in de keuken.

Sofie

Sofie

Zij is de nicht van Kirsten en geeft sportles in een secundaire school in Antwerpen. Ondanks het feit dat zij heel goed kan koken, zorgt zij toch vooral voor de begeleiding van de niet-kookactiviteiten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je haar niet kan lastigvallen met allerlei vragen over recepten.
Volleybal is haar grote passie, maar nu zij juist een hondje in huis heeft gehaald, zal ze haar liefde toch wat moeten verdelen. Elke vakantie kan je Sofie terug vinden op een strand of sportterrein waar ze sportactiviteiten organiseert!

Steffi

Steffi

Zij wil in het lager onderwijs gaan lesgeven en is daar volop voor aan het studeren. Tussendoor zorgt ze ervoor dat alles in de keukens perfect verloopt. Ze houdt van koken en eten en wil dolgraag al hetgeen ze weet delen met alle kinderen die bij haar in de keuken terecht komen. Dansen doet ze dolgraag en goed, dus wanneer de muziek tijdens de afwas door de keuken galmt, kan je haar zeker vragen om enkele pasjes te tonen. En natuurlijk zelf mee doen!

Erwin

Erwin

Hij geeft sportles aan de leerlingen in Sint-Donatus te Merchtem.
Zijn taak is er voor zorgen dat iedereen tussen de kookactiviteiten bezig gehouden wordt met sport en spel zodat er ook nog wat calorieën verbrand worden. Je zal snel zien dat hij een zoetebek is die niet uit de potten kan blijven wanneer de ingrediënten van het vieruurtje op het aanrecht verschijnen.
Sporten doet hij dolgraag en in de vakantie trekt hij er graag op uit om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Nico

Nico

Hij is een sportieveling met een passie voor lekker en gezond eten. Als afgestudeerde leraar lichamelijke opvoeding kan hij niet alleen goed overweg met een volleybal of een hockeystick maar kan hij ook als de beste omgaan met een klopper. In de keuken is hij de helpende hand om in de potten te roeren en om van ieders bord eens te proeven. Wanneer het koken gedaan is zorgt Nico voor spel- en sportanimatie waarin hij steevast spelplezier vooropstelt. Tussen de sportkampen door gaat hij af en toe op reis en maakt hij tijd vrij om te gaan sporten.

Pieter

Pieter

Een collega van Erwin die dus ook als leerkracht sport werkt in Sint-Donatus te Merchtem. Dankzij zijn twee dochters is hij absoluut gewend om eens zot uit de hoek te komen. Pieter kan volgens zichzelf goed koken, maar zorgt toch voornamelijk voor de begeleiding van de sport- en spelactiviteiten. In zijn vrije tijd probeert hij de allerkleinsten onder ons te leren zwemmen, zit hij regelmatig in de fitness en probeert uit de blinken in een paar gevechtsporten.

Liese

Liese

Zij studeert en sport volop voor haar opleiding lichamelijke opvoeding,
maar het is toch haar interesse voor koken die haar naar onze keukens brengt.
Zij heeft meer dan voldoende kennis en ervaring om jullie wegwijs te maken in alle technieken, tips en tricks die tijdens het koken gebruikt worden.

In haar schaarse vrije tijd doet zij aan atletiek en speelt heel fervent basketbal.
Dus laat je zeker niet misleiden, ook buiten de keuken kan ze zeker haar mannetje staan!