Monitor worden

Enthousiaste begeleiders gezocht voor actieve kookkampen te Merchtem

Ben jij gepassioneerd door sport en spel of door koken? Of misschien zeggen beiden jou wel iets?

Zie je het zitten om kinderen (6-tot 8-jarigen, 8- tot 11- jarigen of 11- tot 14-jarigen of 14+) te begeleiden op het sportveld en/of in de keuken?

Wij organiseren originele kookkampen voor kinderen waarbij ze vier uur koken en drie uur sport- en spelactiviteiten beleven.

Voor deze kampen zijn we op zoek naar enthousiaste bachelors/masters L.O., studenten lager onderwijs/of andere richtingen, jongeren in het bezit van een monitordiploma, etc.  die deel uit willen maken van ons kleine team! Ervaring met jeugdwerking (jeugdbeweging, speelpleinen, sportclub…) of een pedagogisch diploma is een plus. Je bent ofwel verantwoordelijk voor de sport –en spelactiviteiten ofwel voor het kookgedeelte (interesse en basisvaardigheden koken zijn de basis, de rest leren we je wel). Wij garanderen een unieke sfeer in de keuken en daarbuiten, heerlijk gratis eten, een mooie vergoeding en doorgroeimogelijkheden naar kampverantwoordelijke.

Bovendien zijn wij een erkende stageplaats. Heb je dus reeds een monitoropleiding gevolgd, maar zoek je nog een plek om je stage toe doen, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Geen tijd tijdens de vakantie, maar wel zin om mee te begeleiden?
Dan zijn onze kookworkshops misschien iets voor jou. Hier begeleid je kinderen 3 uur lang in de keuken om hen de geheimen van al het lekkers te helpen ontdekken.

Aarzel dus niet om je in te schrijven en dan nodigen we je uit voor een gesprek.